Journal of food science (Ηλεκτρονικό)
 
ΤίτλοςJournal of food science
ΣυντομογραφίαJ. food sci. (Online)
ISSN1750-3841
Έτη έκδοσης1961-
ΓλώσσαΑγγλική
ΧώραΗνωμένο Βασίλειο
ΣυνεχίζειFood research (Online)
Άλλη έκδοση σε διαφορετικό μέσοJournal of food science [ISSN 0022-1147]
Ηλεκτρονική Τοποθεσίαhttp://blackwellpublishing.com/journal.a(...)
http://onlinelibrary.wiley.com/journal/1(...)
http://ift.org
http://confex2.com/ift/JFSon(...)
ΤίτλοςJournal of food science
Τίτλος κλειδίJournal of food science (Online)
ΣυντομογραφίαJ. food sci. (Online)
ISSN1750-3841
Έτη έκδοσης1961-
ΔημοσίευσηChampaign, Ill. : The Institute
Oxford : Blackwell
[S.l.] : Wiley-Blackwell
Αρίθμηση περιοδικής έκδοσηςPrint began with v. 26, no. 1 (Jan./Feb. 1961).
Πνευματική υπευθυνότηταInstitute of Food Technologists.
ΓλώσσαΑγγλική
ΧώραΗνωμένο Βασίλειο
ΣυνεχίζειFood research (Online)
Άλλη έκδοση σε διαφορετικό μέσοJournal of food science [ISSN 0022-1147]
DDC Ταξινόμηση664 (23)
Ηλεκτρονική Τοποθεσίαhttp://blackwellpublishing.com/journal.a(...)
http://onlinelibrary.wiley.com/journal/1(...)
http://ift.org
http://confex2.com/ift/JFSon(...)
Βιβλιοθήκη Από Έως Πληροφορίες
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης / Ε.Ι.Ε.
1936
τόμος 1
τεύχος 1
Ηλεκτρονικό
Πρόσβαση
Wiley
Σύνδεσμος Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών
1997 Ηλεκτρονικό
Πρόσβαση
Wiley InterScience