Burime të zgjedhura për historinë e Shqipërisë
 
Τίτλος:Burime të zgjedhura për historinë e Shqipërisë
Γλώσσα:Αλβανική
Χώρα:Αλβανία
Τίτλος:Burime të zgjedhura për historinë e Shqipërisë
Πνευματική Υπευθυνότητα:Universiteti Shteteror i Tiranes. Instituti i Historise dhe i Gjuhesise
Δημοσίευση:Tirane : Universiteti Shteteror i Tiranes, Instituti i Historise dhe i Gjuhesise, 1962-
Φυσική Περιγραφή:v. : ill. ; 24 cm
Γλώσσα:Αλβανική
Χώρα:Αλβανία
Θέματα:Albania--History
Βιβλιοθήκη Από Έως Πληροφορίες
Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών Ινστιτούτο Ιστορικών Ερευνών Βιβλιοθήκη Βυζαντινών και Νεοελληνικών Ερευνών
1962
τόμος 2
1962
τόμος 2
Πλήρης
Μέλος Δικτύου