Food additives & contaminants. Part A. Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment
 
ΤίτλοςFood additives & contaminants. Part A. Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment.
ΣυντομογραφίαFood addit. contam., Part A, Chem. anal. control expo. risk assess. (Print)
ISSN1944-0049
Έτη έκδοσης2008-
ΓλώσσαΑγγλική
ΧώραΗνωμένο Βασίλειο
Συνεχίζει εν μέρειFood additives and contaminants [ISSN 0265-203X]
Άλλη έκδοση σε διαφορετικό μέσοFood additives & contaminants. Part A. Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment (Online) [ISSN 1944-0057]
Ηλεκτρονική Τοποθεσίαhttp://metapress.com/openurl.a(...)
ΤίτλοςFood additives & contaminants. Part A. Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment.
Άλλος τίτλοςChemistry, analysis, control, exposure & risk assessment
Food additives and contaminants. Part A, Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment
Τίτλος κλειδίFood additives & contaminants. Part A. Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment (Print)
ΣυντομογραφίαFood addit. contam., Part A, Chem. anal. control expo. risk assess. (Print)
ISSN1944-0049
Έτη έκδοσης2008-
ΔημοσίευσηAbingdon, Oxon, UK ; Taylor & Francis 2008-
Αρίθμηση περιοδικής έκδοσηςBegan with: Vol. 25, no. 1 (Jan. 2008).
Πνευματική υπευθυνότηταInternational Society for Mycotoxicology.
ΓλώσσαΑγγλική
ΧώραΗνωμένο Βασίλειο
Συνεχίζει εν μέρειFood additives and contaminants [ISSN 0265-203X]
Άλλη έκδοση σε διαφορετικό μέσοFood additives & contaminants. Part A. Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment (Online) [ISSN 1944-0057]
DDC Ταξινόμηση664 (14)
Ηλεκτρονική Τοποθεσίαhttp://metapress.com/openurl.a(...)
Το συγκεκριμένο περιοδικό δεν ανήκει στη συλλογή καμίας βιβλιοθήκης.